Split

Split Nuutilainen Okku Nuutilainen Okku Kuva jakautuu kahteen osaan. Toisella puolella on mies ja toisella nainen, heillä on omat talot ja omat polut. Kuvaleikkaus luo yhteyden kahden puolen välille. Aivan kuin mies ja nainen kommunikoisivat ja kohtaisivat. The picture is… Read more »

Andjust Audio

Andjust Audio Mäkelä Mox Mäkelä Mox Sakraali satiiri “stand art” -vastaanoton tavoista keskellä tavarakasaa ennen suurta pöllähdystä. Kuuntelija pääsee mukaan vierailemaan Andjustin taloon, johon heijastuvat maailmankirjallisuuden aikalaiset ja syvät sukulaissielut, Gogolin Plushkin (Kuolleet sielut), sekä Dickensin Scrooge (Saiturin joulu).  Andjust… Read more »

Suolaista lunta

Suolaista lunta Salty Snow Suomi-Väänänen Maarit Suomi-Väänänen Maarit Suolaista lunta kertoo lapsenkaipuusta, tarpeesta ja paineesta luoda uutta, jatkaa sukua. Toiveiden, pettymysten ja odotusten kudelma näyttäytyy hauraana ja haavoittuvana. Suolaista lunta heijastelee surun erillistä kokemista. Salty Snow thematises the yearning for… Read more »

Sår

Sår Wounds Lassenius Rikard Lassenius Rikard Eva-Stina Byggmästarin tekstiin perustuva abstrakti elokuva menetyksestä ja toivosta. An abstract short film about loss and hope based on a poem by Eva-Stina Byggmästar.2012-08-01 00:00:00