Voitte jättää viestin äänimerkin jälkeen

Risto-Pekka Blom

Puhelut menevät vastaajaan. Yksinäiset autot ja valopylväät vaeltavat öisillä moottoriteillä. Langat yhdistävät torinäkymän ihmisiä. Potilas elää täydellistä elämää. Voitte jättää viestin äänimerkin jälkeen on kertomus yhteyden puuttumisesta, todellisen kohtaamisen vaikeudesta ja oman elämän ulkopuolella elämisestä.

Tuotantovuosi
2021
Kesto
00:11:00
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Voitte jättää viestin äänimerkin jälkeen
Englanninkielinen nimi

Please Leave a Message After the Tone

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Risto-Pekka Blom (Kuvaaja), Risto-Pekka Blom (Käsikirjoittaja), Risto-Pekka Blom (Leikkaaja), Risto-Pekka Blom (Ohjaaja), Petri Koskimäki (Säveltäjä), Kimmo Hélen (Säveltäjä), Risto-Pekka Blom (Tekijä), Risto-Pekka Blom (Tuottaja), Petri Koskimäki (Äänisuunnittelu), AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Rahoittaja), TAIKE (Rahoittaja)

Risto-Pekka Blom

Syntynyt: 1970

Risto-Pekka Blom opiskeli autonasentajaksi muttei koskaan ollut kiinnostunut teknikon ammatista. Muutaman vuoden ajan hän etsi suuntaa elämälleen, kunnes 27-vuotiaana aloitti audiovisuaalisen median ja ilmaisun lyhytkurssin, jonka jälkeen hän valmistui Tampereen ammattikorkeakoulun taiteen ja viestinnän koulutusohjelmasta vuonna 2005. Tästä lähtien Blom on tehnyt kokeellisia lyhytelokuvia ja videoteoksia, joita on esitetty lukuisilla festivaaleilla ja tapahtumissa yli kahdessakymmenessä maassa. Blomin Teemapuisto (2015) on voittanut pääpalkinnon Tampereen elokuvajuhlilla ja Helsinkin lyhytelokuvafestivaaleilla 2015.