Vähän niinku pelottava...

Suomi-Väänänen Maarit

Pariskunta, mies ja nainen, kaatavat puuta. Kaupunkilaisilta puuha ei kuitenkaan suju aivan kädenkäänteessä, kuusi on iso ja tehtävä uusi. Tunnelma on kuitenkin vilpitön. Kaatuuko puu? Ja jos kaatuu, niin mihin suuntaan?

Tuotantovuosi
2005
Kesto
00:07:42
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Vähän niinku pelottava...
Suomenkielinen nimi
Vähän niinku pelottava...
Englanninkielinen nimi
A Bit Scary Really...
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Kuvasuhde
4:3
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Maarit Suomi-Väänänen (Käsikirjoittaja), Ville Väänänen (Leikkaaja), Maarit Suomi-Väänänen (Ohjaaja), Maarit Suomi-Väänänen (Tekijä), Maarit Suomi-Väänänen (Tuottaja), Ville Väänänen (Esiintyjä), Maarit Suomi-Väänänen (Esiintyjä), Jälkituotanto Parastus Oy (Jälkituotannon valvoja), Maarit Suomi-Väänänen (Kuvaaja), David Mitchell (Kääntäjä), Pauliina Hulkko (Kääntäjä), AVEK (Rahoittaja), Pirkko Tiitinen (Ääni)
Pressikuvat

Maarit Suomi-Väänänen

Syntynyt: 1966

Maarit Suomi-Väänänen on elokuvantekijä ja mediataiteilija. Suomi-Väänäsen kiehtovia, absurdeja ja monitulkintaisia palkittuja teoksia on esitetty näyttelyissä, televisiossa, taidebiennaleissa ja festivaaleilla yli 40 maassa. Suomi-Väänänen on voittanut pääpalkinnon Nouveau Cinéma -festivaalilla Montrealissa 2009 ja Toronto Urban Film Festivalilla 2014 (tuomari: Guy Maddin).

20 teosta