Minispektaakkelit 6 x Hyvää Yötä

Maarit Suomi-Väänänen

Minispektaakkelit ovat sarja minuutin mittaisia teoksia, elokuvallisia haikuja. Minispektaakkelit Hyvää Yötä 25-30/100 toivottaa hyvää yötä etelään, pohjoiseen, länteen ja Piritorille. Jatkoa seuraa aina sataan elokuvaan asti. Nainen ja pokkarikamera.

Tuotantovuosi
2016
Kesto
00:07:33
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Minispectacles 6 x Good Night
Suomenkielinen nimi

Minispektaakkelit 6 x Hyvää Yötä

Englanninkielinen nimi

Minispectacles 6 x Good Night

Tuotantomaat
Finland, Norway, Switzerland, United Kingdom, United States
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Maarit Suomi-Väänänen (Kuvaaja), Maarit Suomi-Väänänen (Käsikirjoittaja), Maarit Suomi-Väänänen (Leikkaaja), Maarit Suomi-Väänänen (Ohjaaja), Maarit Suomi-Väänänen (Tekijä), Peter Volkart (Graafinen suunnittelu), Heikki Teuri (Online leikkaus), Kone Foundation (Rahoittaja), Arts Promotion Centre Finland (Rahoittaja), Gastatelier Gleis70 (Rahoittaja), Petri Falkenberg (Värimäärittely), Sami Kiiski (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Maarit Suomi-Väänänen on elokuvantekijä ja mediataiteilija. Suomi-Väänäsen kiehtovia, absurdeja ja monitulkintaisia palkittuja teoksia on esitetty näyttelyissä, televisiossa, taidebiennaleissa ja festivaaleilla yli 40 maassa. Suomi-Väänänen on voittanut pääpalkinnon Nouveau Cinéma -festivaalilla Montrealissa 2009 ja Toronto Urban Film Festivalilla 2014 (tuomari: Guy Maddin).