Pölkyllä pää

Maarit Suomi-Väänänen

Pölkyllä Pää on kokeellinen komedia koivupölkystä, jolla on sielu ja sukset. Kun ikäloppua Pölkkyä uhkaa halki poikki pinoon, suksii se hevonkuuseen. Pääseekö Pölkky pälkähästä?

Tuotantovuosi
2015
Kesto
00:10:20
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Pölkyllä pää
Suomenkielinen nimi

Pölkyllä pää

Englanninkielinen nimi

Log Head

Tuotantomaat
Finland, Canada, Norway
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Sari Aaltonen (Kuvaaja), Maarit Suomi-Väänänen (Käsikirjoittaja), Ville Väänänen (Leikkaaja), Maarit Suomi-Väänänen (Ohjaaja), Maarit Suomi-Väänänen (Tekijä), Kirsti Karvonen / Ex-Professo Arts Management (Tuottaja), Konsta Mannerheimo (Erikoistehosteet), TAIKE (Rahoittaja), Saari Residency Finland (Rahoittaja), Sari Volanen / YLE (Rahoittaja), Banff Centre Canada (Rahoittaja), Kinokino Norway (Rahoittaja), AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Rahoittaja), Jarkko Liikanen (Valokuvaaja), Päivi Takala (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Maarit Suomi-Väänänen on elokuvantekijä ja mediataiteilija. Suomi-Väänäsen kiehtovia, absurdeja ja monitulkintaisia palkittuja teoksia on esitetty näyttelyissä, televisiossa, taidebiennaleissa ja festivaaleilla yli 40 maassa. Suomi-Väänänen on voittanut pääpalkinnon Nouveau Cinéma -festivaalilla Montrealissa 2009 ja Toronto Urban Film Festivalilla 2014 (tuomari: Guy Maddin).