Jalkeilla taas

Suomi-Väänänen Maarit

”Jalkeilla taas” on liikenteessä liikuttuneena ja jouten joutomailla. Paksuun lumivaippaan peittynyt auto matkaa unenomaisissa, kesäisissä maisemissa. Jokin on nyrjäyttänyt arkipäiväisen sijoiltaan. Hätä on piilossa.

Tuotantovuosi
2009
Kesto
00:09:45
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Jalkeilla taas
Suomenkielinen nimi
Jalkeilla taas
Englanninkielinen nimi
Up And About Again
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Kuvasuhde
Other
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Maarit Suomi-Väänänen (Käsikirjoittaja), Maarit Suomi-Väänänen (Leikkaaja), Ville Väänänen (Leikkaaja), Kohu-63 (Musiikki), Maarit Suomi-Väänänen (Ohjaaja), Tapani Rinne (Säveltäjä), Maarit Suomi-Väänänen (Tekijä), Maarit Suomi-Väänänen (Tuottaja), Ville Väänänen (Apulaisohjaaja), Karri Takala (Assistentti), Torsti Hyvönen (Assistentti), Konsta Mannerheimo (Erikoistehosteet), VIlle Kiiski (Grafiikka), Jarkko Liikanen (Kamera-assistentti), Sari Aaltonen (Kuvaaja), Risto Hämäri (Näyttelijä), Jarkko Liikanen (Still-kuvaaja), Risto Hämäri (Stunt-näyttelijä), Inka Rouhela (Värimäärittely), Verneri Lumi (Ääni)
Pressikuvat

Maarit Suomi-Väänänen

Syntynyt: 1966

Maarit Suomi-Väänänen on elokuvantekijä ja mediataiteilija. Suomi-Väänäsen kiehtovia, absurdeja ja monitulkintaisia palkittuja teoksia on esitetty näyttelyissä, televisiossa, taidebiennaleissa ja festivaaleilla yli 40 maassa. Suomi-Väänänen on voittanut pääpalkinnon Nouveau Cinéma -festivaalilla Montrealissa 2009 ja Toronto Urban Film Festivalilla 2014 (tuomari: Guy Maddin).

20 teosta