5 x Minispectacles With Trees And Angels

Suomi-Väänänen Maarit

Minispektaakkeleissa 48-52/100 taiteilijat Tiina Vainio ja Hanne Ivars puhuvat puiden ja enkeleiden kanssa. “Toivon myötätuntoa kaikkia eläviä ja elottomia olentoja kohtaan. Olemme kaikki yhtä, kuten mänty sanoi.” Minispektaakkelit ovat sarja minuutin mittaisia teoksia, elokuvallisia haikuja. Jatkoa seuraa aina sataminuuttiseen elokuvaan asti. Nainen ja pokkarikamera.

Tuotantovuosi
2020
Kesto
00:06:40
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
5 x Minispectacles With Trees And Angels
Suomenkielinen nimi

5 x Minispectacles With Trees And Angels

Englanninkielinen nimi

5 x Minispectacles With Trees And Angels

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Maarit Suomi-Väänänen (Kuvaaja), Hanne Ivars (Kuvaaja), Maarit Suomi-Väänänen (Käsikirjoittaja), Maarit Suomi-Väänänen (Leikkaaja), Maarit Suomi-Väänänen (Ohjaaja), Maarit Suomi-Väänänen (Tekijä), Maarit Suomi-Väänänen (Tuottaja), Sami Kiiski (Äänisuunnittelu), Hanne Ivars (Näyttelijä), Tiina Vainio (Näyttelijä), AVEK (Rahoittaja)
Pressikuvat

Maarit Suomi-Väänänen

Syntynyt: 1966

Maarit Suomi-Väänänen on elokuvantekijä ja mediataiteilija. Suomi-Väänäsen kiehtovia, absurdeja ja monitulkintaisia palkittuja teoksia on esitetty näyttelyissä, televisiossa, taidebiennaleissa ja festivaaleilla yli 40 maassa. Suomi-Väänänen on voittanut pääpalkinnon Nouveau Cinéma -festivaalilla Montrealissa 2009 ja Toronto Urban Film Festivalilla 2014 (tuomari: Guy Maddin).

20 teosta