5 x Minispectacles With Trees And Angels

Maarit Suomi-Väänänen

Minispektaakkeleissa 48-52/100 taiteilijat Tiina Vainio ja Hanne Ivars puhuvat puiden ja enkeleiden kanssa. “Toivon myötätuntoa kaikkia eläviä ja elottomia olentoja kohtaan. Olemme kaikki yhtä, kuten mänty sanoi.” Minispektaakkelit ovat sarja minuutin mittaisia teoksia, elokuvallisia haikuja. Jatkoa seuraa aina sataminuuttiseen elokuvaan asti. Nainen ja pokkarikamera.

Production Year
2020
Duration
00:06:40
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Original Title
5 x Minispectacles With Trees And Angels
Finnish Title

5 x Minispectacles With Trees And Angels

English Title

5 x Minispectacles With Trees And Angels

Tuotantomaat
Finland
Dialogue
Yes
Sound
Yes
Työryhmä
Maarit Suomi-Väänänen (Kuvaaja), Hanne Ivars (Kuvaaja), Maarit Suomi-Väänänen (Käsikirjoittaja), Maarit Suomi-Väänänen (Leikkaaja), Maarit Suomi-Väänänen (Ohjaaja), Maarit Suomi-Väänänen (Tekijä), Maarit Suomi-Väänänen (Tuottaja), Sami Kiiski (Äänisuunnittelu), Hanne Ivars (Näyttelijä), Tiina Vainio (Näyttelijä), AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Rahoittaja)
Press Photos
Maarit Suomi-Väänänen on elokuvantekijä ja mediataiteilija. Suomi-Väänäsen kiehtovia, absurdeja ja monitulkintaisia palkittuja teoksia on esitetty näyttelyissä, televisiossa, taidebiennaleissa ja festivaaleilla yli 40 maassa. Suomi-Väänänen on voittanut pääpalkinnon Nouveau Cinéma -festivaalilla Montrealissa 2009 ja Toronto Urban Film Festivalilla 2014 (tuomari: Guy Maddin).