Uusi mato

Rinne Miia

Uudessa madossa asiat sulautuvat, törmäävät ja tunkeutuvat toisiinsa; välillä lintu syö matoa, ja toisena hetkenä madot linnunraatoa. Kaikki kiertää. Uusi mato on kuudes osa monivuotista teossarjaa, jossa kuva ja ääni rakentuvat kerrostamalla ja kierrättämällä analogisia ja digitaalisia fragmentteja

Tuotantovuosi
2022
Kesto
00:05:52
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Uusi mato
Englanninkielinen nimi

New Bugs

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Miia Rinne (Kuvaaja), Miia Rinne (Käsikirjoittaja), Miia Rinne (Leikkaaja), Miia Rinne (Ohjaaja), P.P. Puska (Säveltäjä), Miia Rinne (Tekijä), Miia Rinne (Tuottaja), Miia Rinne (Äänisuunnittelu), Taiteen edistämiskeskus (Rahoittaja), VISEK (Rahoittaja)
Pressikuvat

Miia Rinne

Syntynyt: 1973

Miia Rinne (s. 1973 Porissa) asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän on valmistunut maisteriksi Kuvataideakatemiasta ja Taideteollisesta korkeakoulusta. Rinne työskentelee liikkuvan kuvan, valokuvan, printtien ja installaatioiden parissa. Teoksissaan hän yhdistää vanhaa ja uutta materiaalia toisiinsa ja rakentaa niistä uusi kokonaisuuksia. Rinne on osallistunut näyttelyihin, festivaaleihin ja tapahtumiin Suomessa ja ulkomailla 1990-luvun lopulta lähtien.