Beautiful Confusion

Rinne Miia

"Beautiful Confusion" kertoo luonnosta, asioiden luonteesta ja viestikyyhkyistä. "Beautiful Confusion" on neljäs episodi filmisarjassa, jossa uusi teos maalataan käsin 35mm filmille aina edellisen teoksen päälle. Sarja muistuttaa ihmiskehoa, joka kantaa kokemuksia kaikilta eletyiltä vuosilta. Maalattu filmi on jälkityöstetty digitaalisesti.

Tuotantovuosi
2017
Kesto
00:03:30
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Beautiful Confusion
Englanninkielinen nimi

Beautiful Confusion

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Miia Rinne (Kuvaaja), Erno Hankia (Kuvaaja), Miia Rinne (Käsikirjoittaja), Miia Rinne (Leikkaaja), Juha Ruutsalo (Muu), Ulla Hurri (Muu), Anssi Kallio (Muu), Ismail Haji (Muu), Miia Rinne (Ohjaaja), P.P. Puska (Säveltäjä), - Zemlja (Säveltäjä), Miia Rinne (Tekijä), Taiteen edistämiskeskus (Rahoittaja), AVEK (Rahoittaja), - Zemlja (Äänisuunnittelu), Miia Rinne (Äänisuunnittelu), P.P. Puska (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat

Miia Rinne

Syntynyt: 1973

Miia Rinne (s. 1973 Porissa) asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän on valmistunut maisteriksi Kuvataideakatemiasta ja Taideteollisesta korkeakoulusta. Rinne työskentelee liikkuvan kuvan, valokuvan, printtien ja installaatioiden parissa. Teoksissaan hän yhdistää vanhaa ja uutta materiaalia toisiinsa ja rakentaa niistä uusi kokonaisuuksia. Rinne on osallistunut näyttelyihin, festivaaleihin ja tapahtumiin Suomessa ja ulkomailla 1990-luvun lopulta lähtien.