Mixed Feelings

Rinne Miia

"Mixed Feelings"... Mixed Media, Mixed Tapes. "Mixed Feelings" on käsinmaalatun 35mm filmin, digitaalisen videon ja kuvakaappauksen kollaasi. "Mixed Feelings" on rakentunut kerroksittain ajan myötä, ja siihen on heijastunut monenlaisia tunteita. Teoksen ääniraita koostuu P. P. Puskan soitosta ja neliraituriäänityksistä käytetyille c-kaseteille. 

Tuotantovuosi
2020
Kesto
00:04:40
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Mixed Feelings
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Miia Rinne (Kuvaaja), Miia Rinne (Käsikirjoittaja), Miia Rinne (Leikkaaja), Miia Rinne (Ohjaaja), P.P. Puska (Säveltäjä), Miia Rinne (Tekijä), Miia Rinne (Äänisuunnittelu), P.P. Puska (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat

Miia Rinne

Syntynyt: 1973

Miia Rinne (s. 1973 Porissa) asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän on valmistunut maisteriksi Kuvataideakatemiasta ja Taideteollisesta korkeakoulusta. Rinne työskentelee liikkuvan kuvan, valokuvan, printtien ja installaatioiden parissa. Teoksissaan hän yhdistää vanhaa ja uutta materiaalia toisiinsa ja rakentaa niistä uusi kokonaisuuksia. Rinne on osallistunut näyttelyihin, festivaaleihin ja tapahtumiin Suomessa ja ulkomailla 1990-luvun lopulta lähtien.