Attraction

Rinne Miia

Attraction on kolmas osa teossarjassa, jossa yhdistetään orgaanista käsinmaalausta 35 mm filmille ja sen digitaalista jälkityöstöä. Sarja kasvaa siten, että uusi teos filmille maalataan aina edellisen päälle. Nämä toistensa päälle kerrostuneet maalaukset rakentavat analogiaa filmin ja ihmisen psyyken välille. Yhtä tärkeää kuin uusi käsittely filmille on kaikki pinnan alle jäävä. Näkyvä ja piilossa oleva, tietoinen ja alitajuinen tasapainoilevat.

Tuotantovuosi
2015
Kesto
00:04:59
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Attraction
Englanninkielinen nimi

Attraction

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Miia Rinne (Kuvaaja), Miia Rinne (Käsikirjoittaja), Miia Rinne (Leikkaaja), Miia Rinne (Ohjaaja), Anton Svanberg (Säveltäjä), Jesper Eriksson (Säveltäjä), Emma Augustsson (Säveltäjä), Miia Rinne (Tekijä), Taiteen edistämiskeskus (Rahoittaja)
Pressikuvat

Miia Rinne

Syntynyt: 1973

Miia Rinne (s. 1973 Porissa) asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän on valmistunut maisteriksi Kuvataideakatemiasta ja Taideteollisesta korkeakoulusta. Rinne työskentelee liikkuvan kuvan, valokuvan, printtien ja installaatioiden parissa. Teoksissaan hän yhdistää vanhaa ja uutta materiaalia toisiinsa ja rakentaa niistä uusi kokonaisuuksia. Rinne on osallistunut näyttelyihin, festivaaleihin ja tapahtumiin Suomessa ja ulkomailla 1990-luvun lopulta lähtien.