The Spell

Näsänen Elena

Teoksessa The Spell joukko hienostuneita ihmisiä on äkisti vaipunut uneen kesken teekutsujen. He istuvat kuin olisivat näyttämöllä. Kynttilät ovat palaneet loppuun, kukat ovat kuivuneet maljakoihin, utu leijuu huoneen läpi. 

Tuotantovuosi
2011
Kesto
00:02:54
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
The Spell
Suomenkielinen nimi
The Spell
Englanninkielinen nimi
The Spell
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Kuvasuhde
16:9
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Elena Näsänen (Kuvaaja), Elena Näsänen (Käsikirjoittaja), Elena Näsänen (Leikkaaja), Elena Näsänen (Ohjaaja), Sami Klemola (Säveltäjä), Elena Näsänen (Tekijä), Jarmo Luoto (Näyttelijä), Sanna Sirkiä (Näyttelijä), Janne Lastumäki (Näyttelijä), Anita Viljamaa (Näyttelijä), Taneli Rantala (Näyttelijä), Pirkko Talvio-Jaatinen (Näyttelijä), Juha Pykäläinen (Näyttelijä), Tuula Hyyryläinen (Näyttelijä), Hanna Westerberg (Näyttelijä), Sanna Karlström (Tuotantoassistentti), Pekka Sassi (Äänimiksaaja)
Pressikuvat
Elena Näsänen (s.1968) on kuvataitelija joka työskentelee elokuvan ja videoninstallaatioiden parissa. Hän on opiskellut Kuvataideakatemiassa Helsingissä ja Lontoossa The Slade School of Fine Art:ssa. Töissään hän yhdistää elementtejä perinteisestä elokuvasta ja videoinstallaatiosta. Ääni on aina olennaisessa osassa hänen töitään. Hänen töitään on näytetty useissa näyttelyissä ja elokuvafestivaaleilla. Esimerkiksi: Helsinki Kunsthalle, Marco Museum Vigo, The Anna Akhmatova Museum, St. Petersburg, Kyoto Art Center, Mediamatic Amsterdam, FACT Liverpool, Anthology Film Archives New York, La casa Ensendida Madrid, Tate Modern London, ZKM Karlsruhe, Rotterdam Film Festival.