Night

Elena Näsänen

Nainen lähtee valaistusta huvilasta ulos yöhön. Hän seuraa kapeaa polkua yhä syvemmälle metsään. Pimeys ympäröi hänet. Nainen työntyy oksiston läpi yhä eteenpäin. Teos on kuin katkelma jännityselokuvaa, jossa uni ja todellisuus sekoittuvat.

Production Year
2007
Duration
00:06:57
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Original Title
Night
Finnish Title
Night
English Title
Night
Tuotantomaat
Finland
Dialogue
No
Aspect Ratio
16:9
Sound
Yes
Työryhmä
Hannu-Pekka Vitikainen (Kuvaaja), Elena Näsänen (Käsikirjoittaja), Elena Näsänen (Leikkaaja), Elena Näsänen (Ohjaaja), Elena Näsänen (Tekijä), Elena Näsänen (Tuottaja), Annika Grof (Apulaisohjaaja), Hanna Pajala (Esiintyjä), Hanna Weselius (Still-kuvaaja), Ville Vainio (Valaisija), Vladimir Krestjanoff (Valaisija), Anne Tolkkinen (Äänisuunnittelu)
Press Photos
Elena Näsänen (s.1968) on kuvataitelija joka työskentelee elokuvan ja videoninstallaatioiden parissa. Hän on opiskellut Kuvataideakatemiassa Helsingissä ja Lontoossa The Slade School of Fine Art:ssa. Töissään hän yhdistää elementtejä perinteisestä elokuvasta ja videoinstallaatiosta. Ääni on aina olennaisessa osassa hänen töitään. Hänen töitään on näytetty useissa näyttelyissä ja elokuvafestivaaleilla. Esimerkiksi: Helsinki Kunsthalle, Marco Museum Vigo, The Anna Akhmatova Museum, St. Petersburg, Kyoto Art Center, Mediamatic Amsterdam, FACT Liverpool, Anthology Film Archives New York, La casa Ensendida Madrid, Tate Modern London, ZKM Karlsruhe, Rotterdam Film Festival.