La Villette

Elena Näsänen

Tila kahden rakennuksen välissä rajautuu näyttämöksi, jossa väreilevän veden pintaan kuvastuu rinnakkainen maailma. Teoksen jännite syntyy kuvan sisällä tapahtuvasta liikkeestä, jota ääniraita tehostaa. Video on kuvattu Pariisissa Villetten tiedepuistossa.

Production Year
2009
Duration
00:07:42
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Original Title
La Villette
Finnish Title

La Villette

English Title

La Villette

Tuotantomaat
Finland, France
Dialogue
No
Sound
Yes
Työryhmä
Elena Näsänen (Kuvaaja), Elena Näsänen (Leikkaaja), Elena Näsänen (Ohjaaja), Elena Näsänen (Tekijä), Oskar Öflundin säätiö (Rahoittaja)
Press Photos
Elena Näsänen (s.1968) on kuvataitelija joka työskentelee elokuvan ja videoninstallaatioiden parissa. Hän on opiskellut Kuvataideakatemiassa Helsingissä ja Lontoossa The Slade School of Fine Art:ssa. Töissään hän yhdistää elementtejä perinteisestä elokuvasta ja videoinstallaatiosta. Ääni on aina olennaisessa osassa hänen töitään. Hänen töitään on näytetty useissa näyttelyissä ja elokuvafestivaaleilla. Esimerkiksi: Helsinki Kunsthalle, Marco Museum Vigo, The Anna Akhmatova Museum, St. Petersburg, Kyoto Art Center, Mediamatic Amsterdam, FACT Liverpool, Anthology Film Archives New York, La casa Ensendida Madrid, Tate Modern London, ZKM Karlsruhe, Rotterdam Film Festival.