Small Heroes

Matikka Tommi

Pienet supersankarilapset juoksevat ja lentävät Dakarin kattojen yllä. He eivät kuitenkaan hallitse kykyjään kovin hyvin ja päätyvät aina putoamaan maahan. Lopuksi peli päättyy ja ruudulle ilmestyy vilkkuva "GAME OVER" -teksti. Videon äänet muistuttavat videopelien musiikkia.

Tuotantovuosi
2013
Kesto
00:02:17
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Small Heroes
Suomenkielinen nimi

Small Heroes

Englanninkielinen nimi

Small Heroes

Tuotantomaat
Senegal, Finland
Dialogi
Ei
Kuvasuhde
16:9
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Tommi Matikka (Kuvaaja), Tommi Matikka (Käsikirjoittaja), Tommi Matikka (Leikkaaja), (Muu), Doudou Sow (Muu), Tero Laurokari (Muu), Tommi Matikka (Ohjaaja), Tommi Matikka (Säveltäjä), Tommi Matikka (Tekijä), Séga Diallo (Näyttelijä), Lamine Séne (Näyttelijä), Mouhamed Cissé (Näyttelijä), Mama Penda (Näyttelijä), Taiteen keskustoimikunta (Rahoittaja), Espoon Kulttuurilautakunta (Rahoittaja), Tommi Matikka (Ääni)
Pressikuvat
Tommi Matikka on valmistunut kuvataiteilijaksi Satakunnan ammattikorkeakoulussa 2007. Matikka on tehnyt animaatiopohjaista videotaidetta vuodesta 2008. Hän on osa elokuvallista videotaidekollektiivia Together Forever Studio yhdessä vaimonsa Maria Matikan kanssa. Videoissaan Matikka yhdistelee mm. runoutta, animaatiota ja sävellyksiä yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Hänen taiteensa ydin on kokemuksessa ihmisen pienuudesta. Matikan teoksia on nähty useissa yksityis- ja ryhmänäyttelyissä, festivaaleilla ja tapahtumissa.