Sketches of Pain

Pink Twins

Vuonna 2006 Pink Twins esiintyi paikallisen Zugeer L -yhtyeen kanssa Mongolian vanhimmassa yökerhossa, Ulaanbaatarissa sijaitsevassa Chameleon Disko Clubissa. Sketches of Pain perustuu konsertissa kuvattuun materiaaliin, mutta varsinaisen dokumenttielokuvan sijasta se on psykedeelinen uudelleentulkinta kohtaamisesta, jossa taiteilijoita ja muita ihmisiä ei yhdistänyt paljoa muu kuin musiikki. Mitä tapahtuu, kun eri kulttuuritaustoista tulevat, eri kieltä puhuvat ja eri musiikkikonventioista ammentavat artistit nousevat yhdessä lavalle? Yhtymäkohdan saavuttamiseen liittyy väistämättä suurta tuskaa.

Tuotantovuosi
2008
Kesto
00:24:30
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Sketches of Pain
Suomenkielinen nimi
Sketches of Pain
Englanninkielinen nimi
Sketches of Pain
Tuotantomaat
Finland, Mongolia
Dialogi
Ei
Kuvasuhde
16:9
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Pink Twins (Musiikki), Zugeer L (Musiikki), Pink Twins (Tekijä), Pink Twins (Tuottaja), Pink Twins (Kuvaaja), Sonia Leimer (Kuvaaja), Annu Wilenius (Kuvaaja), Rá hildur Ingadóttir (Kuvaaja), Christian Mayer (Kuvaaja), Erdenebat Altankhuyg (Laulaja), Balgan (Muusikko), Otgonbayar Uuganbayar (Muusikko), Teemu Korpipää (Ääniteknikko)
Pressikuvat
Pink Twins on helsinkiläisten taiteilija-muusikko-veljesten Juha (s. 1978) ja Vesa Vehviläisen (s. 1974) duo. Pink Twins on ollut aktiivinen vuodesta 1997 ja heidän videonsa liikkuvat kuvataiteen ja musiikin risteyskohdissa. Livenä Pink Twins esittää digitaalisia äänimaisemia usein videokuvaan yhdistettynä. Kaksikon teoksia on esitetty näyttelyissä ja festivaaleilla ympäri maailmaa ja heidän live-esityksiään on nähty ympäri Eurooppaa, Yhdysvaltoja, Aasiaa ja Australiaa.