Overlook

Pink Twins

Mahdoton arkkitehtuuri, muinainen hautausmaa ja henkisesti epävakaat kausityöntekijät ovat elementtejä, jotka yhdistyvät Overlook-hotellissa Stanley Kubrickin Hohdossa. Animaatiovinjetissään Pink Twins sekoittaa mukaan painovoiman ja tila-aika-jatkumon häiriöt ja keittää kokoon hienovaraisen annoksen kosmista kauhua.

Tuotantovuosi
2017
Kesto
00:05:27
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Overlook
Englanninkielinen nimi

Overlook

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Pink Twins (Kuvaaja), Pink Twins (Käsikirjoittaja), Pink Twins (Leikkaaja), Pink Twins (Ohjaaja), Pink Twins (Säveltäjä), Pink Twins (Tekijä), AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Rahoittaja), Pink Twins (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Pink Twins on helsinkiläisten taiteilija-muusikko-veljesten Juha (s. 1978) ja Vesa Vehviläisen (s. 1974) duo. Pink Twins on ollut aktiivinen vuodesta 1997 ja heidän videonsa liikkuvat kuvataiteen ja musiikin risteyskohdissa. Livenä Pink Twins esittää digitaalisia äänimaisemia usein videokuvaan yhdistettynä. Kaksikon teoksia on esitetty näyttelyissä ja festivaaleilla ympäri maailmaa ja heidän live-esityksiään on nähty ympäri Eurooppaa, Yhdysvaltoja, Aasiaa ja Australiaa.