Painless

Pink Twins

Elektronisen musiikin kaksikko Pink Twins esiintyy metallibändi Zugeer L:n kanssa Mongoliassa. 'Painless' on lyhyempi, nopeampi, kovaäänisempi ja lisätyllä psykedelialla höystetty versio konserttielokuvasta 'Sketches Of Pain'.
Tuotantovuosi
2008
Kesto
00:05:14
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Painless
Suomenkielinen nimi
Painless
Englanninkielinen nimi
Painless
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Kuvasuhde
16:9
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Zugeer L (Musiikki), Pink Twins (Musiikki), Pink Twins (Tekijä), Pink Twins (Tuottaja), Annu Wilenius (Kuvaaja), Pink Twins (Kuvaaja), Sonia Leimer (Kuvaaja), Christian Mayer (Kuvaaja), Rá hildur Ingadóttir (Kuvaaja), Erdenebat Altankhuyg (Laulaja), Otgonbayar Uuganbayar (Muusikko), Balgan (Muusikko), Teemu Korpipää (Ääniteknikko)
Pressikuvat
Pink Twinsin muodostivat 1997 veljekset Juha ja Vesa Vehviläinen, jotka ovat Helsingissä syntyneitä ja varttuneita taiteilijoita sekä elektronisen musiikin ja elokuvantekijöitä. Aina alkuvaiheistaan taidetta ja underground-musiikkia kuhisevassa vuosituhannen vaihteen Helsingissä Pink Twins on jalostanut musikaalista ja visuaalista ilmaisuaan omaleimaiseksi ja superimmersiiviseksi audiovisuaaliseksi sekasorroksi. Heidän animaatioidensa värikäs, abstrakti syklinen virta keskittyy ihmishavainnon toimintoihin ja rajoihin. Audiovisuaalisissa live-esiintymisissään Pink Twins luo tervehenkisen ja transformatiivisen kokemuksen äärimmäisen yksityiskohtaisella äänivallillaan ja immersiivisillä videoprojisoinneillaan. Pink Twinsin teoksia on esitetty näyttelyissä ja festivaaleilla kaikilla mantereilla ja he ovat esiintyneet audiovisuaalisissa live-tapahtumissa halki Euroopan, Amerikoiden, Aasian ja Australian.