Painless

Pink Twins

Elektronisen musiikin kaksikko Pink Twins esiintyy metallibändi Zugeer L:n kanssa Mongoliassa. 'Painless' on lyhyempi, nopeampi, kovaäänisempi ja lisätyllä psykedelialla höystetty versio konserttielokuvasta 'Sketches Of Pain'.
Tuotantovuosi
2008
Kesto
00:05:14
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Painless
Suomenkielinen nimi
Painless
Englanninkielinen nimi
Painless
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Kuvasuhde
16:9
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Zugeer L (Musiikki), Pink Twins (Musiikki), Pink Twins (Tekijä), Pink Twins (Tuottaja), Annu Wilenius (Kuvaaja), Pink Twins (Kuvaaja), Sonia Leimer (Kuvaaja), Christian Mayer (Kuvaaja), Rá hildur Ingadóttir (Kuvaaja), Erdenebat Altankhuyg (Laulaja), Otgonbayar Uuganbayar (Muusikko), Balgan (Muusikko), Teemu Korpipää (Ääniteknikko)
Pressikuvat
Pink Twins on helsinkiläisten taiteilija-muusikko-veljesten Juha (s. 1978) ja Vesa Vehviläisen (s. 1974) duo. Pink Twins on ollut aktiivinen vuodesta 1997 ja heidän videonsa liikkuvat kuvataiteen ja musiikin risteyskohdissa. Livenä Pink Twins esittää digitaalisia äänimaisemia usein videokuvaan yhdistettynä. Kaksikon teoksia on esitetty näyttelyissä ja festivaaleilla ympäri maailmaa ja heidän live-esityksiään on nähty ympäri Eurooppaa, Yhdysvaltoja, Aasiaa ja Australiaa.