Kohtaamisia

Pauliina Salminen

Naapurit kohtaavat kävellessään torin poikki. Toteutettu Marseillessa Le Canet'n kaupunginosan asukkaiden ja koreografi Scheherazade Zambrano Orozcon kanssa.

Tuotantovuosi
2016
Kesto
00:01:07
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Rencontres à la place
Suomenkielinen nimi

Kohtaamisia

Englanninkielinen nimi

Meeting Place

Tuotantomaat
France
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Pauliina Salminen (Kuvaaja), Pauliina Salminen (Käsikirjoittaja), Pauliina Salminen (Leikkaaja), Pauliina Salminen (Ohjaaja), Pauliina Salminen (Tekijä), Zambrano Orozco Scheherazade (Koreografi), Zambrano Orozco Scheherazade (Näyttelijä), Télé nomade (Tuotantoyhtiö), Pauliina Salminen (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Pauliina Salminen valmistui videokuvaajaksi Turun taiteen ja viestinnän oppilaitoksesta vuonna 1999. Hän jatkoi elokuva-alan opintojaan Marseillessa, Université de Provencessa, josta valmistui vuonna 2001. Hän on tehnyt dokumenttielokuvia, kokeellista elokuvaa ja mediataidetta. Hänen työnsä koostuu installaatioista, interaktiivisista teoksista sekä lineaarisista videoista. Salminen on tehnyt yhteistyötä Argentiinalaissyntyisen Andrés Jaschekin kanssavuodesta 2004. He ovat toteuttaneet useita teoksia, joissa yhdistellään videota, interaktiivisuutta sekä yhteisöllistä lähestymistapaa. Heidän teoksiaan on ollut esillä Suomessa sekä ulkomailla erityisesti Ranskassa, mutta myös mm. Italiassa, Espanjassa, Turkissa, Intiassa ja Yhdysvalloissa.