8 ylitystä

Pauliina Salminen

Joki jakaa kahtia Guwahatin kaupungin Koillis-Intiassa. Yhdellä puolella on kaupunki, toisella kylä. Joukko ihmisiä matkustaa päivittäin näiden kahden todellisuuden välillä. Kumpi on sinun puolesi?

Tuotantovuosi
2008
Kesto
00:05:44
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
8 crossings
Suomenkielinen nimi
8 ylitystä
Englanninkielinen nimi
8 crossings
Tuotantomaat
India, France
Dialogi
Kyllä
Kuvasuhde
4:3
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Pauliina Salminen (Leikkaaja), Pauliina Salminen (Ohjaaja), Pauliina Salminen (Tekijä), Pauliina Salminen (Kuvaaja), Godefroy Giorgetti (Äänimiksaaja)
Pressikuvat
Pauliina Salminen valmistui videokuvaajaksi Turun taiteen ja viestinnän oppilaitoksesta vuonna 1999. Hän jatkoi elokuva-alan opintojaan Marseillessa, Université de Provencessa, josta valmistui vuonna 2001. Hän on tehnyt dokumenttielokuvia, kokeellista elokuvaa ja mediataidetta. Hänen työnsä koostuu installaatioista, interaktiivisista teoksista sekä lineaarisista videoista. Salminen on tehnyt yhteistyötä Argentiinalaissyntyisen Andrés Jaschekin kanssavuodesta 2004. He ovat toteuttaneet useita teoksia, joissa yhdistellään videota, interaktiivisuutta sekä yhteisöllistä lähestymistapaa. Heidän teoksiaan on ollut esillä Suomessa sekä ulkomailla erityisesti Ranskassa, mutta myös mm. Italiassa, Espanjassa, Turkissa, Intiassa ja Yhdysvalloissa.