Original

Tero Puha

Komean viileä mies saapuu vehreään puistoon Madridiin. Rauhallinen iltapäivä lintuja tarkkaillen muuttuu pian jahdiksi puiden ja polkujen keskellä. Mysteeri, jonka mies yrittää ratkaista, saa hänet lopulta kyseenalaistamaan kaiken.

Tuotantovuosi
2020
Kesto
00:08:28
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Original
Tuotantomaat
Finland, Spain
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Tero Puha (Kuvaaja), Tero Puha (Käsikirjoittaja), Tero Puha (Leikkaaja), Tero Puha (Ohjaaja), Mikko Väärälä (Säveltäjä), Tero Puha (Tekijä), Tero Puha Visual Arts (Tuottaja), Mikko Väärälä (Äänisuunnittelu), Jonathan Fakinos (Näyttelijä), AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Rahoittaja), Tero Puha Visual Arts (Tuotantoyhtiö)
Pressikuvat

Tero Puha

Syntynyt: 1971

www.teropuha.com

Tero Puha on monialainen taiteilija, jonka pääasiallisia medioita ovat valokuva, video, elokuva, digitaalinen taide sekä performanssi. Hän on opiskellut Imatran taideinstituutissa, London College of Printingsissä ja Taideteollisessa korkeakoulussa, josta hän valmistui 2000. Puha on työskennellyt Helsingissä, Lontoossa, Pariisissa, Berliinissä ja New Yorkissa, ja hänen teoksiaan on esitetty maailmanlaajuisesti ja niitä on useiden museoiden kokoelmissa, mm. Nykytaiteen museo Kiasmassa, Helsingin taidemuseossa, Kiyosaton valokuvataiteen museossa Japanissa ja Suomen valokuvataiteen museossa.