In Love with Lust

Puha Tero

Innokas toimittaja on jäljittänyt julkisuudelta paenneen trash-tähti Cheryl Loven olinpaikan. Katsaus hekumallisen tähden uraan pyrkii valottamaan, mitä ennen traagista syöksykierrettä todella tapahtui.

Tuotantovuosi
2009
Kesto
00:11:10
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
In Love with Lust
Suomenkielinen nimi
In Love with Lust
Englanninkielinen nimi
In Love with Lust
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Kuvasuhde
4:3
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Tero Puha (Käsikirjoittaja), Julia Suikki (Musiikki), Tero Puha (Musiikki), Heikki Lempiäinen (Musiikki), Tero Puha (Ohjaaja), Tero Puha (Tekijä), Tero Puha (Tuottaja), Benjamin Dixon (Kertoja), Tero Puha (Kuvaaja), Julia Suikki (Kuvaaja)
Pressikuvat

Tero Puha

Syntynyt: 1971

www.teropuha.com

Tero Puha on monialainen taiteilija, jonka pääasiallisia medioita ovat valokuva, video, elokuva, digitaalinen taide sekä performanssi. Hän on opiskellut Imatran taideinstituutissa, London College of Printingsissä ja Taideteollisessa korkeakoulussa, josta hän valmistui 2000. Puha on työskennellyt Helsingissä, Lontoossa, Pariisissa, Berliinissä ja New Yorkissa, ja hänen teoksiaan on esitetty maailmanlaajuisesti ja niitä on useiden museoiden kokoelmissa, mm. Nykytaiteen museo Kiasmassa, Helsingin taidemuseossa, Kiyosaton valokuvataiteen museossa Japanissa ja Suomen valokuvataiteen museossa.