Hot or Not

Tero Puha

Hot or Not- videoteoksessa suomalainen mies on lähdössä treffeille ja tarvitsee apuasi! Paljon annat pisteitä miehen silmille? Entä huulille? Mitkä aurinkolasit hänen kannattaa laittaa? Lähteäkö matkaan puuteroituna vai kiiltävänä? Tule avuksi valitsemaan oikealta tuntuvat vaihtoehdot! 

Tuotantovuosi
2017
Kesto
00:06:40
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Hot or Not
Englanninkielinen nimi

Hot or Not

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Tero Puha (Kuvaaja), Tero Puha (Käsikirjoittaja), Tero Puha (Leikkaaja), Tero Puha (Ohjaaja), Tero Puha (Tekijä), Tero Puha (Äänisuunnittelu), Tero Puha (Näyttelijä), Tero Puha (Rahoittaja), Tero Puha Visual Arts (Tuotantoyhtiö)
Pressikuvat

Tero Puha

Syntynyt: 1971

www.teropuha.com

Tero Puha on monialainen taiteilija, jonka pääasiallisia medioita ovat valokuva, video, elokuva, digitaalinen taide sekä performanssi. Hän on opiskellut Imatran taideinstituutissa, London College of Printingsissä ja Taideteollisessa korkeakoulussa, josta hän valmistui 2000. Puha on työskennellyt Helsingissä, Lontoossa, Pariisissa, Berliinissä ja New Yorkissa, ja hänen teoksiaan on esitetty maailmanlaajuisesti ja niitä on useiden museoiden kokoelmissa, mm. Nykytaiteen museo Kiasmassa, Helsingin taidemuseossa, Kiyosaton valokuvataiteen museossa Japanissa ja Suomen valokuvataiteen museossa.