Blockage

Tero Puha

Nainen kohtaa menneisyytensä ja tulevaisuutensa palattuaan vanhaan kotitaloonsa vuosien jälkeen. Kuolleen äidin vanha leninki herättää tukahdutetut muistot eloon ja ristiriitaiset tunteet riistäytyvät vapaaksi.

Tuotantovuosi
2014
Kesto
00:11:41
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Blockage
Suomenkielinen nimi

Blockage

Englanninkielinen nimi

Blockage

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Tero Puha (Käsikirjoittaja), Tero Puha (Leikkaaja), Tero Puha (Ohjaaja), Mikko Väärälä (Säveltäjä), Tero Puha (Tekijä), Tero Puha Visual Arts (Tuottaja), Minna Karttunen (Näyttelijä), Terhi Perälä (Näyttelijä), Jarno Viitala (Näyttelijä), Jarno Viitala (Pukusuunnittelu), AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Rahoittaja), Mikko Väärälä (Ääni)

Tero Puha

Syntynyt: 1971

www.teropuha.com

Tero Puha on monialainen taiteilija, jonka pääasiallisia medioita ovat valokuva, video, elokuva, digitaalinen taide sekä performanssi. Hän on opiskellut Imatran taideinstituutissa, London College of Printingsissä ja Taideteollisessa korkeakoulussa, josta hän valmistui 2000. Puha on työskennellyt Helsingissä, Lontoossa, Pariisissa, Berliinissä ja New Yorkissa, ja hänen teoksiaan on esitetty maailmanlaajuisesti ja niitä on useiden museoiden kokoelmissa, mm. Nykytaiteen museo Kiasmassa, Helsingin taidemuseossa, Kiyosaton valokuvataiteen museossa Japanissa ja Suomen valokuvataiteen museossa.