Blockage

Tero Puha

Nainen kohtaa menneisyytensä ja tulevaisuutensa palattuaan vanhaan kotitaloonsa vuosien jälkeen. Kuolleen äidin vanha leninki herättää tukahdutetut muistot eloon ja ristiriitaiset tunteet riistäytyvät vapaaksi.

Production Year
2014
Duration
00:11:41
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Original Title
Blockage
Finnish Title

Blockage

English Title

Blockage

Tuotantomaat
Finland
Dialogue
No
Sound
Yes
Työryhmä
Tero Puha (Käsikirjoittaja), Tero Puha (Leikkaaja), Tero Puha (Ohjaaja), Mikko Väärälä (Säveltäjä), Tero Puha (Tekijä), Tero Puha Visual Arts (Tuottaja), Minna Karttunen (Näyttelijä), Terhi Perälä (Näyttelijä), Jarno Viitala (Näyttelijä), Jarno Viitala (Pukusuunnittelu), AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Rahoittaja), Mikko Väärälä (Ääni)
Tero Puha on monialainen taiteilija, jonka pääasiallisia medioita ovat valokuva, video, elokuva, digitaalinen taide sekä performanssi. Hän on opiskellut Imatran taideinstituutissa, London College of Printingsissä ja Taideteollisessa korkeakoulussa, josta hän valmistui 2000. Puha on työskennellyt Helsingissä, Lontoossa, Pariisissa, Berliinissä ja New Yorkissa, ja hänen teoksiaan on esitetty maailmanlaajuisesti ja niitä on useiden museoiden kokoelmissa, mm. Nykytaiteen museo Kiasmassa, Helsingin taidemuseossa, Kiyosaton valokuvataiteen museossa Japanissa ja Suomen valokuvataiteen museossa.