Nine to Five

Tero Puha

Kotirouvan työpäivä koostuu monotonisista arkirutiineista. Hän unelmoi ihanasta illasta Miehen kanssa ja kaunistautuu kerran toisensa jälkeen. Kun kotirouva toistaa loppumattomia rutiineitaan epätoivoisen kiireisenä, ehtiikö hän lopulta toteuttaa unelmansa?

Tuotantovuosi
2008
Kesto
00:08:23
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Nine to Five
Suomenkielinen nimi
Nine to Five
Englanninkielinen nimi
Nine to Five
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Kuvasuhde
4:3
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Tero Puha (Käsikirjoittaja), Terhi Perälä (Käsikirjoittaja), Tero Puha (Leikkaaja), Mikko Väärälä (Musiikki), Tero Puha (Ohjaaja), Tero Puha (Tekijä), Tero Puha (Kuvaaja), Terhi Perälä (Näyttelijä)
Pressikuvat

Tero Puha

Syntynyt: 1971

www.teropuha.com

Tero Puha on monialainen taiteilija, jonka pääasiallisia medioita ovat valokuva, video, elokuva, digitaalinen taide sekä performanssi. Hän on opiskellut Imatran taideinstituutissa, London College of Printingsissä ja Taideteollisessa korkeakoulussa, josta hän valmistui 2000. Puha on työskennellyt Helsingissä, Lontoossa, Pariisissa, Berliinissä ja New Yorkissa, ja hänen teoksiaan on esitetty maailmanlaajuisesti ja niitä on useiden museoiden kokoelmissa, mm. Nykytaiteen museo Kiasmassa, Helsingin taidemuseossa, Kiyosaton valokuvataiteen museossa Japanissa ja Suomen valokuvataiteen museossa.