Oblivion - O Blif Igen!

Marjo Levlin

Elokuva kertoo 1800-luvun lopun muuttoliikkeestä Suomesta Yhdysvaltoihin. Samalla se on nuoruuteni kotikylästä Maalahdesta (Malax), ruotsinkieliseltä Pohjanmaalta alkunsa saanut matka Kaliforniaan ja Coloradoon ja tarina siitä kuinka nopeasti oma historia unohtuu.

Tuotantovuosi
2015
Kesto
00:30:00
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Oblivion - O Blif Igen!
Englanninkielinen nimi

Oblivion

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Marjo Levlin (Kuvaaja), Marjo Levlin (Käsikirjoittaja), Marjo Levlin (Leikkaaja), Marjo Levlin (Ohjaaja), Marjo Levlin (Tekijä), Taiteen edistämiskeskus (Rahoittaja), AVEK (Rahoittaja), Oskar Öflunds stiftelse (Rahoittaja), Svenska Kulturfonden (Rahoittaja), James Post (Värimäärittely), Johanna Storm (Ääni)
Pressikuvat
Marjo Levlin on Helsingissä asuva ja työskentelevä kuvataiteilija. Teoksissaan hän käsittelee sekä henkilökohtaisia että universaaleja aiheita yhdistäen historiaa ja ajankohtaisia ilmiöitä. Taidemaalarina uranasa aloittanut Levlin työskentelee nykyään pääosin installaatioiden ja lyhytelokuvien kautta ja rakentaa usein teoskokonaisuudet kerättyjä ja löydettyjä esineitä hyödyntäen. Hänen viimeisimmissä teoksissa arkistot, tiede ja tutkimus on saanut yhä vahvemman roolin. Hänen teoksiaan on esitetty yksityis- ja ryhmänäyttelyissä sekä festivaaleilla 1990-luvulta puolivälistä lähtien. Marjo Levlin (s. 1966 Graz, Austria) on opiskellut Vapaassa Taidekoulussa (1990-91), Taidekoulu Maassa (1992-96) ja Kuvataideakatemiassa (2008-10), josta valmistui kuvataiteen maisteriksi tila-aikataiteen osastolta, liikkuva kuva pääaineena.