Emilia Ukkosen Journey Back in Time Forum Boxin Mediaboxissa 26.4.–19.5.

Emilia Ukkosen Journey Back in Time (2019) on esillä Forum Boxin Mediaboxissa 26.4.–19.5.

Menneiden elämien regressioterapia perustuu uskoon jälleensyntymisestä ja ideaan, että ihmiset voivat käsitellä emotionaalisia ja psykologisia ongelmiaan hypnoosin avulla saadakseen yhteyden menneiden elämien kokemuksiin ja traumoihin.

Uskotaan, että nämä ratkaisemattomat asiat entisistä elämistä siirtyvät nykyisiin ja ovat osallisina niihin onnettomuuksiin ja vaivoihin, joita tässä hetkessä koemme.  Kun yksilö saa oivalluksen siitä kuka hän oli, mitä teki ja mitä hänelle tapahtui näissä aikaisemmissa elämissä, hän voi saada käsityksen itsestään nykyhetkessä. Tätä tietoa hän voi käyttää voittaakseen ne kivut, ongelmat ja sekaannukset, jotka ovat olleet hänen vaivoinaan.

Journey Back in Time on kuvattu New Yorkissa, New Jerseyssä ja Los Angelesissa, Yhdysvalloissa sekä Helsingissä ja Turussa Suomessa.

Emilia Ukkonen on opiskellut Kuvataideakatemiassa Helsingissä ja Tukholman Kuninkaallisessa Taidekorkeakoulussa. Tällä hetkellä hän työskentelee Helsingissä. Hän käyttää päävälineenään liikkuvaa kuvaa, mutta hän on kotonaan myös muidenkin tekniikoiden parissa. Ukkosen töitä on ollut esillä Suomessa ja ulkomailla esimerkiksi Rotterdamin kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla ja Helsingin lyhytelokuvapäivillä, Helsingin Taidehallissa, Helsingin taidemuseon Kluuvin galleriassa, Kunsti Modernin taiteen museossa Vaasassa, Prahan triennaalissa, Galerie Crèvecoeurissä Pariisissa ja National Museum of Contemporary Bulgarian Art Sofiassa. Ukkonen on Suomen taiteiljaseuran Palokärki-palkinnonsaaja.

Mediaboxi on Forum Boxin tila mediataiteelle. Uusinta mediataidetta esittelevä ohjelmisto suunnitellaan yhteistyössä AV-arkin kanssa. Tila toimii nyt yhtenä tärkeänä kanavana mediataiteelle.

Tervetuloa näyttelyn avajaisiin torstaina 25.4. klo 17–19!


Emilia Ukkonen: Journey Back in Time Forum Boxin Mediaboxissa 26.4.–19.5. 2019

Lisätietoa: Forum Box


AV-ARKKI ON EDISTÄNYT SUOMALAISEN MEDIATAITEEN ASEMAA VUODESTA 1989. TAITEILIJAT OSALLISTUVAT TÄHÄN TAPAHTUMAAN AV-ARKIN EDISTÄMISTYÖN ANSIOSTA.

Leave a Reply