Café Helsinki

Café Helsinki Pallasvuo Jaakko, Puolakka Anni Puolakka Anni, Pallasvuo Jaakko Lehmä ja narri tapaavat keskustellakseen kieltäytymisen voimasta. In Café Helsinki, a cow and a fool meet to discuss the power of refusal. 2020-12-07 10:03:53

Stimulus Progression

Stimulus Progression  Stimulus Progression  Taanila Mika Taanila Mika 160 miljoonaa ihmistä kuulee päivittäin anonyymiä taustamusiikkia, muzakia. Se on “tieteellisesti tutkittua” urbaania kansanperinnettä, jolla on skitsofreeninen funktio. Sen pitää olla mahdollisimman huomaamatonta ja epädramaattista, mutta samaan aikaan sen täytyy… Read more »

Thank You for The Music – elokuva muzakista

Thank You for The Music – elokuva muzakista Taanila Mika Taanila Mika Lyhyt dokumenttielokuva “tieteellisesti tutkitusta” urbaanista taustamusiikista, jolla on skitsofreeninen funktio: sitä on tarkoitus kuulla mutta ei kuunnella. Short documentary film about “scientifically researched” urban background music, that has… Read more »

The Dead House

The Dead House Sassi Pekka Sassi Pekka ‘The Dead House’ on nukkekodissa kuvattu kauhuelokuva. Elokuva on rakennettu lajityypin kliseiden mukaisesti, teemamusiikin ja äänitehosteiden avulla. Tavallaan ‘The Dead House’ vain leikkii olevansa elokuva. ‘The Dead House’ is a horror movie, shot… Read more »