Delight at Robert St.

Delight at Robert St. Viita Milja Viita Milja Vanha torontolainen kulkukissa Buddy oli onnistunut valloittamaan itselleen pienen oman reviirin kaupungin keskustasta. Elokuvantekijä kohtasi Buddyn katseen aina ulos lähtiessään, ystävystyi naapurinsa kanssa ja ikuisti vanhalla veivattavalla 35mm kamerallaan sen viimeisen syksyn…. Read more »

Cloud of Unknowing

Cloud of Unknowing Cloud of Unknowing Karjalainen Hannu Karjalainen Hannu Kehosta irroitettu pää leijuu kuin painottomassa tilassa, rakeisessa liikkuvassa kuvassa. Kamera kiertää hitaasti päätä, joka aina välillä katoaa filminaarmujen joukkoon. Teoksen nimi, Cloud of Unknowing (suom. Tietämättömyyden pilvi), on viittaus… Read more »

Power

Power Power Tykkä Salla Tykkä Salla Nuori paidaton nainen ja isokokoinen mies nyrkkeilevät. Meneillään on unenomainen kohtaus, jonka äänimaailma pian rikkoo ja palauttaa tilanteen todellisuuteen. Teos on kannanotto yhteiskuntamme valtarakenteisiin mutta sen voi myös nähdä symbolisena taisteluna elämän puolesta. Two… Read more »