Hymytyttö

Hymytyttö Petrified Parkkinen Minna Parkkinen Minna Elokuva Hymytyttö kuvaa lapsen kokemusta seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja siitä selviytymistä. Se tuo näkyviin lapsen luottamuksen, jota aikuinen käyttää hyväkseen. Tapahtuneen aiheuttama syyllisyys ja häpeä siirtyvät lapselle, eikä hän pysty monesti sanoittamaan hyväksikäyttöä ja siitä… Read more »

S E O M / I W N M

Valkeavuolle Maria Valkeavuolle Maria Valkoiseen suojapukuun pukeutunut hahmo silppuaa kasan dokumentteja ja tekee silpusta uutta paperia. Teko on rituaalinomainen ja hahmon toiminta konemaista. Leikkausta rytmittää ääniraidan hokemaruno, joka kasvaa kirjain kirjaimelta kolmeksi kokonaiseksi lauseeksi ja ottaa lopulta visuaalisen runon muodon.… Read more »

Teta Veleta

Teta Veleta Teta Veleta Hamm Kalle Hamm Kalle Teta Veleta perustuu Pier Paolo Pasolinin nuoruuden kirjeisiin, teksteihin sekä niin sanottuihin punaisiin muistikirjoihin, jotka hän kirjoitti ollessaan 18–31-vuotias. Video on muotokuva nuoresta miehestä, joka löytää itsensä käytyään läpi henkilökohtaisen skandaalin. Video… Read more »

Espresso

Hukkataival Helinä Hukkataival Helinä 2013-05-27 12:44:47