Side

Side Bond Suoniemi Minna Suoniemi Minna Side kuvaa äitiä ja lasta sidontaotteessa, josta äiti yhä uudelleen yrittää vapautua siinä onnistumatta. Läheisyys ja taistelu vuorottelevat hahmojen hidastetussa yhteenkietoutumassa. Suoniemi rinnastaa kehollisen, psykologisen ja sosiaalisen siteen hahmojen välillä ja asettaa heidän paininsa… Read more »

Dialogue 3101 1990

Dialogue 3101 1990 Oja Marjatta Oja Marjatta Kaksitasoinen keskustelu, joka on myös tekstitetty englanniksi ja ranskaksi. A dialogue taking place on two levels, subtitled in English and French. 2012-08-01 00:00:00

Duel

Duel Duel Suoniemi Minna Suoniemi Minna Duel näyttää miehen ja naisen painimassa ruohikolla. Painiottelussa voiton ratkaisee voima ja tekniikka, urheilussa yleensäkin. Ihminen on fyysisessä kamppailussa eläimen kaltainen, voitonhalu on perusvietti. ‘Duel’ shows a man and a woman wrestling on a… Read more »

Woman in café

Woman in café Woman in café Lassila Nina Lassila Nina Mustapukuinen nainen nytkii sängyllä, kuin tanssien tai painien. Ääni kertoo kahvilassa olevasta naisesta. A woman dressed in black moves on a bed as if dancing or wrestling. A voiceover tells… Read more »