Chasing Waterfalls

Chasing Waterfalls Pathirane Sara Pathirane Sara Chasing Waterfalls on sarja muilta varastettuja poseerauksia. Videossa ihmiset ottavat selfieitä tai poseeravat matkakohteissa: vesiputouksen äärellä, meren rannalla ja vuoren kielekkeellä. Tarinan mukaan vesiputouksen takana luolassa on piilossa aarre. Onko myös kuvan takana aarre?… Read more »

Niagara-ilmiö

Niagara-ilmiö Myllymäki Pasi Sleeping Myllymäki Pasi Sleeping Myllymäen toverin, Legenda Laakkonen kaitafilmikuvaa Niagaran putouksilta höystää Myllymäen selostus, joka ottaa kantaa suomalaisen idiotismin katoavaan kansanperinteeseen. The footage from Niagara Falls, shot by Myllymäki’s partner Legenda Laakkonen, is accompanied by Myllymäki’s voice-over… Read more »

Niagara

Lounila Liisa Lounila Liisa Niagaran putoukset Yhdysvaltojen ja Kanadan rajalla on yksi alueen suosituimmista turistikohteista. Se on äänestetty yhdeksi nykymaailman seitsemästä ihmeestä. Ikuisena ja kesyttämättömänä luonnonvoimana putoukset tarjoaa tilaisuuden kokea subliimi ylitsevyöryvän, vain matalan kaiteen erottaman vesimassan äänenä. Kokonainen attraktioteollisuus… Read more »