Lento

Lento Flight Rämö Lau Rämö Lau Tuttu muoto, jokin sekä pieni että merkittävä, yksilö, hahmottuu pimeässä. Videoteos pysähtyy nyrjähtäneen lennon äärelle ja tarkentaa syklisyyteen ja elämän haurauteen. Videoteosta katsotaan pienikokoisena projisointina yhdenistuttavan, tumman majan sisällä. Some familiar form, small and… Read more »

I must alter myself into a life-form which can exist on this planet

Rämö Lau Rämö Lau Teos tunnustelee ja kuvittelee elämää muutoksen tilassa olevassa ympäristössä, aikaa, sekä vesielementtiä, jonka sisään se vie. Imitoiden, kompuroiden, virraten, vallaten, piileksien ja muotoaan muuttaen elämä järjestäytyy uudelleen. Ja uudelleen. Teoksesta on pyydettäessä saatavilla myös nelikanavainen versio.… Read more »

Equilibrium

Equilibrium   Cederberg Petteri Cederberg Petteri Tasapaino syntyy, kun vastakkaiset voimat tai vaikuttajat ovat samanarvoisia. Huolimatta sisäisestä ja ulkoisesta kaaoksesta ja epätasapainosta kokonaisuus päätyy aina lopulta tasapainoon. Tämä lohdullinen ajatus on ollut teoksen lähtökohtana. Equilibrium is achieved when opposing forces… Read more »

3000 Autoa

3000 Cars Myllymäki Pasi Sleeping Myllymäki Pasi Sleeping Myllymäen minimalistinen klassikko. Stop-motion -animaatio autojen etumaskeista hämeenlinnalaisilla parkkipaikoilla. 13 sekunnin kuvajono kertautuu uudelleen ja uudelleen Myllymäen kitaran kiivaaksi nopeutetun tikityksen tahtiin. One of Myllymäki’s most minimalistic classics. A stop-motion animation consisting… Read more »