Efter människan

After Man Luhta Jenni Luhta Jenni Efter Människan perustuu Leonardo da Vincin (1453–1517) työpäiväkirjoissa esitettyihin profetioihin ja arvoituksiin. Se on tulevaisuudenkuva ruumiin ja sen pyhyyden hävittämisestä maisemassa, jossa mammutit ja lennokit korvaavat ihmisen. Efter Människan (After Man) is based on… Read more »

Syndafloden

The Deluge Luhta Jenni Luhta Jenni Syndafloden (“Vedenpaisumus”) on Jenni ja Lauri Luhdan ensimmäinen kokopitkä elokuva. Se perustuu Leonardo da Vincin yli 500 vuotta vanhoihin profetioihin ja arvoituksiin, joita elokuvassa selostaa ruotsia puhuva Kuolema Jenni Luhdan esittämänä. Elokuva näyttää nykymaailman… Read more »

Kupla

Kupla The Bubble Långström Minna Långström Minna Kupla on Minna Långströmin interaktiivinen mediainstallaatio länsimaisen ihmisen ristiriidoista sotaisessa maailmassa. Yleisö astuu jättikokoiseen lastenhuoneeseen, jossa he voivat puhaltaa digitaalisia saippuakuplia ja kuunnella katosta riippuvaa soittorasiaa. Mutta joka kerta, kun he puhaltavat kuplan,… Read more »