Snugglesafe

Meriläinen Reija Meriläinen Reija Snugglesafe on tarina kissanpennun selviytymiskamppailusta ihmisen hoidossa. Videossa ihmisen hoiva ei näyttäydy hellänä huolenpitona, vaan se on toistuvaa rutiinia ja välillä pakottavaa ja ahdistavaakin. Tarina kerrotaan takaperin päätyen pennun syntymään. Snugglesafe is a story about a… Read more »

Haluttiin olla pahoja

We wanted to be bad Lampisuo Marko Lampisuo Marko Neljä hevimuusikkoa kokoontuu studioon malaamaan esiintymismaskejaan. Lähikuvissa paljastuu kuinka pelottaviksi suunnitelluista kauhumeikeistä tuleekin hassuja pellenaamioita. Meikatessa soi kilttien poikien heavymusiikki: ‘Haluttiin olla pahoja…mutta ei me uskallettu’ Four heavy metal musicians are… Read more »

Raskasmetallinen kipuesitys

Raskasmetallinen kipuesitys The-Heavy-Metal-Pain-Show Lampisuo Marko Lampisuo Marko Satuttamisesta on tullut populaarikulttuuria ja hevistä Suomen kansallismusiikkia. Utu-yhtyeen jäsenet ovat ajan hermolla. He soittavat rankkaa metallimusiikkia ja kurittavat toisiaan ällistyttävän tuskallisissa kiputempuissa. Pain has become popular culture and the heavy metal is… Read more »