Small town girl (escape sketches)

Small town girl (escape sketches)   Aksenja Aino Aksenja Aino Oli kaupunki, kaksi kukkulaa ja joki joka halkoi laakson. Oli pakosuunnitelmia, jotka yksi toisensa jälkeen osoittautuivat toimimattomiksi. Kaupunki on loputon labyrintti, jota rajaa vain toista pääosaa näyttelevä joki. Pääosassa nähdään… Read more »

Girls Just Wanna Have Fun

Girls Just Wanna Have Fun Girls Just Wanna Have Fun Lecklin Johanna Lecklin Johanna Kolme eri ikäistä tyttöä hyppelee kuva-alan poikki vuorollaan. Keskimmäisessä kuvassa he murskaavat meloneja. Teos on kuvattu hidastettuna ja sen äänimaailma on kepeä. Three girls of different… Read more »

Brotherus, tyttö

Brotherus, Girl Brotherus Elina Brotherus Elina Hanna Brotherus on tanssitaiteilija, jolla on ennestään kolme poikaa. Kun neljäs lapsi syntyi, sairaalan sängyn päädyssä luki ensimmäistä kertaa: ‘Brotherus, tyttö’. Videolla Hanna tanssii ja kohtaa tyttärensä metsässä. Hanna Brotherus is a dancer who… Read more »

Poikatyttö

Poikatyttö Boygirl Reinhard Aurora Reinhard Aurora Kolme teini-ikäistä kertovat haaastatteluissa, mitä he itse ajattelevat ulkonäöstään, sukupuolestaan ja asemastaan yhteiskunnassa. The work is based on interviews of three young person who tell what do they think about their appearances, gender, and… Read more »