To the Unknown

Liinu Grönlund

Madagaskarin metsät ainutlaatuisine lajeineen ja avoimine kysymyksineen vetävät tutkijoita puoleensa kaikkialta maailmasta. Runollinen elokuva vie katsomaan tutkijoiden työtä ja pohtimaan ihmisen uteliaisuutta, samalla kun aika viimeisten metsien pelastamiseksi käy vähiin.

Tuotantovuosi
2017
Kesto
00:29:30
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
To the Unknown
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Mikko Levoska (Kuvaaja), Liinu Grönlund (Käsikirjoittaja), Okku Nuutilainen (Leikkaaja), Liinu Grönlund (Leikkaaja), Liinu Grönlund (Ohjaaja), Liinu Grönlund (Tekijä), Meri Tikkala (Äänisuunnittelu), Piëtke Visser (Kertoja), ELO Film School, Helsinki (Rahoittaja), ELO Film School, Helsinki (Tuotantoyhtiö)
Pressikuvat
Liinu Grönlund (s. 1984) on helsinkiläinen taiteilija, joka työskentelee videon ja elokuvan parissa. Hän on kiinnostunut katoavan maailman arkistoinnista ja hänen teoksensa käsittelevätkin usein vierautta tai etäisyyttä sekä ääripäitä kiinnittäen erityistä huomiota luonnontieteisiin ja luonnonsuojeluun. Grönlund on valmistunut Aalto-yliopiston Taideteollisesta korkeakoulusta (2008) ja Kuvataideakatemiasta (2012). Hänen teoksiaan on ollut esillä näyttelyissä ja festivaaleilla mm. Helsingissä, Lontoossa, Málagassa, Moskovassa ja New Yorkissa.