Observe These Words

Liinu Grönlund

Pienet uhanalaiset sammakkoeläimet elävät elämäänsä tutkijoiden niille rakentamissa terraarioissa. Villeys ja keinotekoisuus, menetetty ja tuleva ovat samaan aikaan läsnä. Pitäisikö maailmanlopun ennustusta vastaan taistella vai antautua apokalyptisen kertomuksen vietäväksi? Minkälaisia todellisuuksia ja tulevaisuuksia rakennamme päämme sisälle ja sen ulkopuolelle?

Tuotantovuosi
2020
Kesto
00:07:24
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Observe These Words
Suomenkielinen nimi

Observe These Words

Englanninkielinen nimi

Observe These Words

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Anna Antsalo (Kuvaaja), Liinu Grönlund (Käsikirjoittaja), Okku Nuutilainen (Käsikirjoittaja), Liinu Grönlund (Leikkaaja), Okku Nuutilainen (Leikkaaja), Liinu Grönlund (Ohjaaja), Okku Nuutilainen (Ohjaaja), Mikko Levoska (Säveltäjä), Liinu Grönlund (Tekijä), Liinu Grönlund (Tuottaja), Okku Nuutilainen (Tuottaja), Kone Foundation (Rahoittaja), Okku Nuutilainen (Ääninäyttelijä), Okku Nuutilainen (Äänisuunnittelu), Liinu Grönlund (Äänisuunnittelu)
Liinu Grönlund (s. 1984) on helsinkiläinen taiteilija, joka työskentelee videon ja elokuvan parissa. Hän on kiinnostunut katoavan maailman arkistoinnista ja hänen teoksensa käsittelevätkin usein vierautta tai etäisyyttä sekä ääripäitä kiinnittäen erityistä huomiota luonnontieteisiin ja luonnonsuojeluun. Grönlund on valmistunut Aalto-yliopiston Taideteollisesta korkeakoulusta (2008) ja Kuvataideakatemiasta (2012). Hänen teoksiaan on ollut esillä näyttelyissä ja festivaaleilla mm. Helsingissä, Lontoossa, Málagassa, Moskovassa ja New Yorkissa.