It Could Have Been

Liinu Grönlund

It could have been on videoessee, jossa yhdistyvät päiväkirjamerkinnät ja ajatukset maailman tämänhetkisestä tilasta. Rotat kuljeskelevat taiteilijoiden työhuoneessa ja kirjojen sivuilla. Keskiössä on ajatus siitä, että ihmiskunnan kadottua rotat saattavat ottaa paikkamme hallitsevana lajina.

Tuotantovuosi
2017
Kesto
00:12:02
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
It Could Have Been
Englanninkielinen nimi

It Could Have Been

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Mikko Levoska (Kuvaaja), Liinu Grönlund (Käsikirjoittaja), Liinu Grönlund (Leikkaaja), Liinu Grönlund (Ohjaaja), Liinu Grönlund (Tekijä), Elina Vainio (Näyttelijä), Sanni Priha (Näyttelijä), Salla Tykkä (Näyttelijä), TAIKE (Rahoittaja), AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Rahoittaja), Eeva Putro (Voice over -kertoja), Karri Niinivaara (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Liinu Grönlund (s. 1984) on helsinkiläinen taiteilija, joka työskentelee videon ja elokuvan parissa. Hän on kiinnostunut katoavan maailman arkistoinnista ja hänen teoksensa käsittelevätkin usein vierautta tai etäisyyttä sekä ääripäitä kiinnittäen erityistä huomiota luonnontieteisiin ja luonnonsuojeluun. Grönlund on valmistunut Aalto-yliopiston Taideteollisesta korkeakoulusta (2008) ja Kuvataideakatemiasta (2012). Hänen teoksiaan on ollut esillä näyttelyissä ja festivaaleilla mm. Helsingissä, Lontoossa, Málagassa, Moskovassa ja New Yorkissa.