SUPER FUN

Tuomo Kangasmaa

Kaitafilmille kuvattu pastissi ihannoi kotielokuvan tekemisen taikaa. Elokuvamateriaali on digitoitu ja maustettu olohuoneessa äänitetyllä musiikilla. Dramatiikka syntyy kuvamateriaalin intiimiydestä.

Tuotantovuosi
2009
Kesto
00:04:02
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
SUPER FUN
Suomenkielinen nimi
SUPER FUN
Englanninkielinen nimi
SUPER FUN
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Kuvasuhde
4:3
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Timo Sipilä (Musiikki), Tuomo Kangasmaa (Ohjaaja), Tuomo Kangasmaa (Tekijä), Tuomo Kangasmaa (Tuottaja), Minna Kangasmaa (Esiintyjä), Tuomo Kangasmaa (Esiintyjä), Juha Rintala (Koreografi), Tuomo Kangasmaa (Kuvaaja)
Pressikuvat
Tuomo Kangasmaa asuu ja työskentelee Oulussa. Hän on valmistunut Lahden muotoilu- ja taideinstituutista 2012 ja Alankomaista Hoogeschool voor de kunstenista 1992. Viime vuosina hän on tehnyt perinteiseen elokuvailmaisuun keskittyviä videoteoksia ja installaatioita, joihin yhdistyy performanssia ja dokumenttiaineistoa. Kangasmaa on osallistunut näyttelyihin ja festivaaleihin Suomessa ja ulkomailla: mm. Uppsala International Short Film Festival, Ruotsi (2015), Rio de Janeiro International Short Film Festival - Curta Cinema, Brasilia (2015), Baltic Biennale, Pietari, Venäjä (2012), European Media Art Festivaleilla, Osnabruck, Saksa (2007) ja Exis Soul, Etelä-Korea (2006).