STYROX EXPRESS II

Helinä Hukkataival

STYROX EXPRESS II on kokeellinen dokumentaatio. Styrox Express -polkupyörä kuljetti styrox-lastin jätelaatikosta taidegallerian varastoon. Styrox oli BARGAIN-ryhmän isokokoisten installaatioiden materiaalia Tampereella 2009 ja Mäntässä 2010. Ensimmäinen Styrox Express -video oli osa installaatioita.

Tuotantovuosi
2014
Kesto
00:04:46
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
STYROX EXPRESS II
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Sirpa Hirvikoski (Kuvaaja), Helinä Hukkataival (Käsikirjoittaja), Helinä Hukkataival (Leikkaaja), Helinä Hukkataival (Ohjaaja), Helinä Hukkataival (Tekijä), Helinä Hukkataival (Näyttelijä), Otto Kasvio (Ääni)
Pressikuvat
Helinä Hukkataival on työskennellyt media- ja performanssitaiteilijana vuodesta 1969 ja toiminut taideopettajana aina vuoteen 2001 asti. Hän on opiskellut Tampereen ammattikorkeakoulun taiteen ja viestinnän oppilaitoksessa. Hänen teoksiaan on nähty näyttelyissä Suomessa ja ulkomailla. !990-luvulta lähtien Hukkataipaleen teokset ovat olleet enimmäkseen performanssitaidetta, mutta nykyisin hän yhdistää niihin myös liikkuvaa kuvaa. Hänen teoksensa käsittelevät universaalin etsimistä yksityisessä kokemuksessa. Hukkataival sai Kuvataiteen valtionpalkinnon vuonna 2004.