Opettaja 1918

Sampsa Virkajärvi

Elokuva kertoo opettajasta, joka on rakastunut rintamalinjojen takana olevaan mieheen. Epävarmuus, pelko ja odottaminen leimaavat elämää. Päiväkirjan sivut täyttyvät merkinnöistä.

Tuotantovuosi
2007
Kesto
00:23:25
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Opettaja 1918
Suomenkielinen nimi
Opettaja 1918
Englanninkielinen nimi
Teacher 1918
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Kuvasuhde
4:3
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Sampsa Virkajärvi (Käsikirjoittaja), Sampsa Virkajärvi (Leikkaaja), Sampsa Virkajärvi (Ohjaaja), Sampsa Virkajärvi (Tekijä), Sampsa Virkajärvi (Tuottaja), Hannele Karppinen (Esiintyjä), Riikka Lenkkeri (Esiintyjä), actors of Helsingin ylioppilasteatteri - theatre (Esiintyjä), Sampsa Virkajärvi (Esiintyjä), Pirkkoliisa Tikka (Kertoja), Sampsa Virkajärvi (Kuvaaja), Sampsa Virkajärvi (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat

Sampsa Virkajärvi

Syntynyt: 1970

Sampsa Virkajärvi on kuvataiteilija ja dokumenttikuvaaja. Hänen teoksensa käsittelevät kulttuurisia kysymyksiä ja historiallisia aiheita. Virkajärvi on kiinnostunut siitä miten ihmiset kokevat elämän taloudellisten voimien ja teknologieten muutosten paineessa. Hänen teoksensa tutkivat tapoja joilla yritämme tehdä maailmaa itsellemme ymmärrettäväksi ja sopivaksi. Virkajärven teoksia on nähty näyttelyissä ja festivaaleilla, mukaan lukien Helsingin taidemuseon Kluuvin galleriassa (2008), Mäntän kuvataideviikoilla (2008), Nykytaiteen museo Kiasmassa (2008) ja Helsingin Taidehallissa (2001).