Minä

Anu Pennanen

Mitä jos peloista suurin ei ole kuolema vaan arvoton elämä? Viisikymppinen Kati on johtoasemassa suuryrityksessä. Ylitsepääsemättömän heikkoudentunteen vallassa hän lähtee matkalle epätoivon päähän ja alkaa töiden jälkeen ajelehtia. Öinen kohtaaminen naisen kanssa baarissa epäonnistuu. Kati pakenee maailmaa piiloutuen metsäbunkkeriin. Kukoistava alkukantainen elämä kääntää hänen jähmettyneen elämänsä ympäri.

Tuotantovuosi
2022
Kesto
00:22:22
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Minä
Suomenkielinen nimi

Minä

Englanninkielinen nimi

I

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Jussi Eerola (Kuvaaja), Querrec Stéphane (Käsikirjoittaja), Anu Pennanen (Leikkaaja), Vladislav Delay (Säveltäjä), Anu Pennanen (Tekijä), Querrec Stéphane (Tuottaja), Salla Hämäläinen (Äänisuunnittelu), AVEK (Rahoittaja), Sari Volanen / Yleisradio Oy (Rahoittaja), Suomen elokuvasäätiö (Rahoittaja), Suomen Kulttuurirahasto (Rahoittaja)
Pressikuvat
Anu Pennanen on Berliinissä asuva taiteilija joka työskentelee liikkuvan kuvan parissa. Hän on kiinnostunut urbaanin arkkitehtuurin ja modernisaation vieraannuttavista vaikutuksista ihmisten arkeen. Pennanen on osallistunut kansainvälisiin näyttelyihin ja festivaaleille vuodesta 2004, mukaan lukien CCA Glasgowssa (2013), Nykytaiteen museo Kiasma (2012), CAC Vilnassa (2011), Pompidou-keskus Pariisissa (2010), Ars Baltica -valokuvatriennaali (2008, 2007), Frankfurter Kunstverein (2007), Manifesta 5 (2004) ja Momentum pohjoismainen taidebiennaali Mossissa, Norjassa (2004). Vuonna 2011 hänet palkittiin Kasselin Dokfestissa parhaasta mediainstallaatiosta. Vuodesta 2011 Pennanen on ollut osa taiteilijaduoa yhdessä Stéphane Querrecin kanssa.