Harhailija

Pasi Autio

Harhailijassa kuva näyttää ympäristöä jonkun näkemänä, joka kulkee metsissä, niityillä ja veden äärellä. Tavalliset, ympärillä vallitsevat äänet alkavat ajoittain elää omaa elämäänsä muodostaen musiikkia muistuttavia kokonaisuuksia. Äänet kertovat sekä konkreettisesta ympäristöstä että kulkijan todellisuudesta, jossa realismi ja mielikuvitus sekoittuvat.

Tuotantovuosi
2018
Kesto
00:19:01
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Harhailija
Englanninkielinen nimi

Meandering

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Pasi Autio (Kuvaaja), Pasi Autio (Käsikirjoittaja), Pasi Autio (Leikkaaja), Pasi Autio (Ohjaaja), Pasi Autio (Tekijä), Pasi Autio (Tuottaja), Pasi Autio (Äänisuunnittelu), Pelle Venetjoki (Äänisuunnittelu), Timo Teräväinen (Muu), Pauliina Turakka Purhonen (Näyttelijä), Svenska Kulturfonden (Rahoittaja), AVEK (Rahoittaja), Taiteen edistämiskeskus (Rahoittaja)
Pressikuvat
Pasi Autio on vaasalaissyntyinen mediataitelija, joka asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän käyttää välineinään valokuvaa, liikkuvaa kuvaa ja ääntä. Häntä kiinnostavat ihmisen mielen ja ympäröivän todellisuuden vuorovaikutus sekä itsestään selviltä näyttävät mutta monimutkaiset tapahtumat. Tällä hetkellä häntä kiinnostaa todellisuus, jossa realismi ja mielikuvitus sekoittuvat omaksi kokonaisuudekseen.