Duetto

Pasi Autio

Teoksessa on kuvattu keski-ikäisen mieshenkilön kasvoja. Kasvojen päälle ja vierelle heijastuu ylösalaisin oleva liikkuva kuva nuoremmasta mieshenkilöstä merenrantamaisemassa. He käyvät lyhyen keskustelun, joka käsittelee heidän välistään suhdetta. He myös vaihtavat keskustelun aikana kuvassa paikkaa.

Tuotantovuosi
2016
Kesto
00:01:56
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Duetto
Suomenkielinen nimi

Duetto

Englanninkielinen nimi
Duet
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Pasi Autio (Kuvaaja), Pasi Autio (Käsikirjoittaja), Pasi Autio (Leikkaaja), Pasi Autio (Ohjaaja), Pasi Autio (Tekijä), Frans Isotalo (Esiintyjä), Sami Lanki (Esiintyjä), Inskip Diez Terry (Kääntäjä), Taiteen edistämiskeskus (Rahoittaja), Alfred Kordelinin säätiö (Rahoittaja), Taneli Suoranta (Ääni), Pelle Venetjoki (Äänisuunnittelu), Pasi Autio (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Pasi Autio on vaasalaissyntyinen mediataitelija, joka asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän käyttää välineinään valokuvaa, liikkuvaa kuvaa ja ääntä. Häntä kiinnostavat ihmisen mielen ja ympäröivän todellisuuden vuorovaikutus sekä itsestään selviltä näyttävät mutta monimutkaiset tapahtumat. Tällä hetkellä häntä kiinnostaa todellisuus, jossa realismi ja mielikuvitus sekoittuvat omaksi kokonaisuudekseen.