Aarnen ikkuna

Autio Pasi

Teoksessa vuorottelevat lähikuvat iäkkään miehen kasvoista sekä ulkonäkymät kerrostalon ikkunasta. Miehen kuvissa aika on lyhyt hetki, kun taas ulkokuvissa näkyy koko vuoden kierto. Miehen ääni kommentoi ulkonäkymän pieniä tapahtumia, mutta ne tuntuvat kuvailevan yhtä lailla hänen omaa tilaansa.

Tuotantovuosi
2016
Kesto
00:08:34
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Aarnen ikkuna
Suomenkielinen nimi

Aarnen ikkuna

Englanninkielinen nimi

Aarne's Window

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Pasi Autio (Kuvaaja), Pasi Autio (Käsikirjoittaja), Pasi Autio (Leikkaaja), Pasi Autio (Ohjaaja), Pasi Autio (Tekijä), Aarre Karén (Esiintyjä), Inskip Diez Terry (Kääntäjä), Taiteen edistämiskeskus (Rahoittaja), Suomen Kulttuurirahasto (Rahoittaja), Pasi Autio (Äänisuunnittelu), Pelle Venetjoki (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Pasi Autio on vaasalaissyntyinen mediataitelija, joka asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän käyttää välineinään valokuvaa, liikkuvaa kuvaa ja ääntä. Häntä kiinnostavat ihmisen mielen ja ympäröivän todellisuuden vuorovaikutus sekä itsestään selviltä näyttävät mutta monimutkaiset tapahtumat. Tällä hetkellä häntä kiinnostaa todellisuus, jossa realismi ja mielikuvitus sekoittuvat omaksi kokonaisuudekseen.