Wallpaper

Seppo Renvall

Wallpaper on kolmen kanavan videoinstallaatio, jonka kuvamateriaali perustuu Renvallin pitkään, kokeelliseen elokuvaan 'Film1999'. Teoksen kuuden kanavan ääniraita on yhteistyö Aslak Christianssonin kanssa. Teosta voisi kuvailla anti-elokuvaksi. Se on kokeellinen, tapetinkaltainen teos. Teoksen voi katsoa, vaikkei siinä ole tarinaa, viestiä tai yhtä ideaa. “Päätin vain kuvata materiaalia yhden vuoden ajan, mutta enimmäkseen asioita, jotka eivät ole kiinnostavia Jos näin jotain kiinnostavaa, kuvasin toisaalle, sen ohi.” (Seppo Renvall 2000.)

Production Year
2002
Duration
00:09:00
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Original Title
Wallpaper
Finnish Title
Wallpaper
English Title
Wallpaper
Tuotantomaat
Finland
Dialogue
No
Aspect Ratio
4:3
Sound
Yes
Työryhmä
Seppo Renvall (Tekijä), Seppo Renvall (Puhuja), FRAME Finnish Fund for Art Exchange (Tukipalvelut), Aslak Christiansson (Ääni)
Press Photos

Seppo Renvall

Born: 1963

Seppo Renvallin tuotanto kuuluu suomalaisen kokeellisen liikkuvan kuvan kärkeen. Renvall tekee elokuvia ja videoita, mutta hänen tuotantoonsa kuuluu myös valokuvaa, installaatioita ja happeningeja. Hänen elokuvansa ovat tyypillisesti abstrakteja ja mustavalkoisia, ja niissä on rikottu kerronnallinen rakenne joka keskittyy jokapäiväisiin ilmiöihin. Renvall tekee yhteistyötä muusikoiden, DJ:den ja audioalan asiantuntijoiden kanssa. Hänen teoksiaan ja esityksiään on nähty kokeellisen elokuvan ja kuvataiteen arvostetuimmilla areenoilla New Yorkin Anthology Film Archivesta Venetsian ja Sao Paulon biennaaleihin.

51 works