RUMPUZINFONIA

Seppo Renvall

RUMPUZINFONIA perustuu rummutuksiin erilaisissa akustisissa tiloissa. Suomalaisen arkkitehtuurin konkreettisia tiloja kuvataan pienoismallien avulla.

Tuotantovuosi
2005
Kesto
00:24:57
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
RUMPUZINFONIA
Suomenkielinen nimi
RUMPUZINFONIA
Englanninkielinen nimi
DRUMZYMPHONY
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Kuvasuhde
4:3
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Seppo Renvall (Käsikirjoittaja), Alli Savolainen (Leikkaaja), Seppo Renvall (Leikkaaja), Seppo Renvall (Ohjaaja), Zape Leppänen (Säveltäjä), Seppo Renvall (Tekijä), Seppo Renvall (Kuvaaja), Seppo Renvall (Äänisuunnittelu), Zape Leppänen (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat

Seppo Renvall

Syntynyt: 1963

Seppo Renvallin tuotanto kuuluu suomalaisen kokeellisen liikkuvan kuvan kärkeen. Renvall tekee elokuvia ja videoita, mutta hänen tuotantoonsa kuuluu myös valokuvaa, installaatioita ja happeningeja. Hänen elokuvansa ovat tyypillisesti abstrakteja ja mustavalkoisia, ja niissä on rikottu kerronnallinen rakenne joka keskittyy jokapäiväisiin ilmiöihin. Renvall tekee yhteistyötä muusikoiden, DJ:den ja audioalan asiantuntijoiden kanssa. Hänen teoksiaan ja esityksiään on nähty kokeellisen elokuvan ja kuvataiteen arvostetuimmilla areenoilla New Yorkin Anthology Film Archivesta Venetsian ja Sao Paulon biennaaleihin.

51 teosta