NAPOLI film

Seppo Renvall

Kaupunkisinfonian perinteeseen kytkeytyvä kokeellinen dokumenttielokuva unesta Napolista. Live cinema -versio saatavilla.

Production Year
2017
Duration
00:19:48
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Original Title
NAPOLI film
English Title

NAPOLI  film

Tuotantomaat
Finland
Dialogue
No
Sound
Yes
Työryhmä
Seppo Renvall (Käsikirjoittaja), Alli Savolainen (Leikkaaja), Seppo Renvall (Ohjaaja), Janne Särkelä (Säveltäjä), Seppo Renvall (Tekijä), Ex-Professo Arts Management (Tuotantoyksikkö), Janne Särkelä (Äänisuunnittelu), Seppo Renvall (Kuvaaja), Pasquale se Fabbio (Näyttelijä), AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Rahoittaja), Finnish Film Foundation SES (Rahoittaja), YLE (Rahoittaja), TAIKE (Rahoittaja)
Press Photos

Seppo Renvall

Born: 1963

Seppo Renvallin tuotanto kuuluu suomalaisen kokeellisen liikkuvan kuvan kärkeen. Renvall tekee elokuvia ja videoita, mutta hänen tuotantoonsa kuuluu myös valokuvaa, installaatioita ja happeningeja. Hänen elokuvansa ovat tyypillisesti abstrakteja ja mustavalkoisia, ja niissä on rikottu kerronnallinen rakenne joka keskittyy jokapäiväisiin ilmiöihin. Renvall tekee yhteistyötä muusikoiden, DJ:den ja audioalan asiantuntijoiden kanssa. Hänen teoksiaan ja esityksiään on nähty kokeellisen elokuvan ja kuvataiteen arvostetuimmilla areenoilla New Yorkin Anthology Film Archivesta Venetsian ja Sao Paulon biennaaleihin.

51 works