Until

Petra Lindholm

Until on tarina, joka tapahtuu yöaikaan ja jossa kaikki keskustelut käydään puhelimitse. New Yorkissa, Pariisissa ja Suomen saaristossa kuvattu teos maalaa muotokuvan miehestä kylvyssä ja tytöstä baarissa. He keskustelevat elämästä, unelmista ja yksinäisyydestä. Muotokuva kahdesta muukalaisesta, heidän kaipauksestaan ja kohtaamisensa mysteeristä.

Production Year
2004
Duration
00:09:55
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Original Title
Until
Finnish Title
Until
English Title
Until
Tuotantomaat
Finland
Dialogue
Yes
Aspect Ratio
4:3
Sound
Yes
Työryhmä
Petra Lindholm (Musiikki), Laurent Montaron (Musiikki), Petra Lindholm (Ohjaaja), Petra Lindholm (Tekijä), Martin Beauchamp (Esiintyjä), Laurent Montaron (Esiintyjä), Laurent Troyon (Esiintyjä), Sara Trygg V. (Esiintyjä), Yukari Edamitsu (Esiintyjä), Sara Bergmark (Esiintyjä), Petra Lindholm (Ääni), Laurent Montaron (Ääni)
Press Photos
Petra Lindholm (s. 1973) on kuvataiteilija, joka työskentelee pääasiassa videon, äänen ja valokuvan parissa. Hän on opiskellut Tukholmassa Royal University College of Fine Artsissa vuosina 1996–2001. Videoteoksissaan hän muokkaa kuvan ja äänen välistä läheistä yhteyttä, käyttäen säveltämiään musiikkeja ja omaa ääntään. Yksi hänen kiinnostuksen kohteistaan on muistojen ja ajan kulumisen kuvaileminen. Hänen teoksiaan on esitetty lukuisissa näyttelyissä Suomessa, Pohjoismaissa, Euroopassa ja USAssa.